Польські прикордонники посилюватимуть контроль на КПП та суворіше відноситимуться до тих, хто незаконно проникає у державу. Відтепер таких людей каратимуть, а потім висилатимуть із країни із забороною перетинати кордони Шенгенської зони.

Нагадаємо, на днях розповідалось, що один із найбільших та найпопулярніших столичних торгівельних центрів перейшов на імпортну електроенергію. Мова про ТЦ Gulliver, який раніше живився від дизельних генераторів, що було не так економно, як від закордонної електрики.

Польща суворіше каратиме за порушення кордонів

Усіх іноземних громадян, що скоїли на території Польщі злочини, в тому числі, незаконно перетнули її кордон чи керували транспортом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, будуть судити, а після відбуття покарання депортувати. Таких осіб примусово саджатимуть у літак, що прямує у країну, громадянами якої вони є. Також їм в майбутньому заборонятимуть в’їжджати до держав Шенгенської зони.

У прикордонній службі Польщі не приховують, що у багатьох порушників добігають кінця терміни покарання, тому вони будуть депортовані на батьківщину в максимально стислі строки. Задля цього польська ДПС тісно співпрацюватиме з державними виправними колоніями.  

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій