Керівництву комунального підприємства “Київавтодор” та директору однієї з приватних фірм висунули звинувачення у неналежному використанні коштів міського бюджету на суму 300 тисяч гривень, які були виділені на асфальтування доріг у Києві.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

Серед звинувачених – високопоставлені члени “Київавтодору”, включно з начальником управління капітального будівництва, начальником відділу мостів та шляхопроводів, а також начальником відділу контролю якості.

За даними слідства, у 2023 році “Київавтодор” разом із підрядною компанією підписали угоду на ремонтні роботи доріг у столиці. На основі актів про виконання робіт та вартість, виконавцю були переведені кошти з бюджету міста.

Однак слідство виявило, що в офіційні документи було внесено неправдиві дані про обсяги проведених робіт.

За результатами будівельно-технічної та економічної експертизи було встановлено, що фактичні обсяги ремонту не відповідають заявленим, і це призвело до розтрати приблизно 300 тисяч гривень.

Після цього посадовцям “Київавтодору” та підряднику було оголошено підозру.

Раніше стало відомо, що у травні генеральному директору “Київавтодору” та іншим особам було висунуто звинувачення у завданні збитків на суму 10 мільйонів гривень під час ремонтних робіт доріг у Києві.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій