Американський президент нещодавно провів телефонну розмову з Олафом Шольцем, який обіймає посаду канцлера Німеччини. Серед іншого вони обговорювали й допомогу Україні у війні проти Російської Федерації, яка вже майже 3 роки посягає на її незалежність.

Нагадуємо, на днях розповідалось, що парк Межигір’я, нарешті, відновив роботу. Колишня резиденція Віктора Януковича радо вітає гостей і запрошує оглянути подвір’я і більше 100 різних споруд. Недоступні нарази лише музеї, що знаходяться на території садиби.

Допомога Україні: що вирішили іноземні партнери

Вчора, 10 жовтня, Джо Байден зідзвонився з німецьким канцлером. Їх розмова стосувалась, в тому числі, допомоги Україні та підтримки її у відстоюванні власної незалежності. Американський президент повідомив, що продовжуватиме тісно співпрацювати з Німеччиною задля формування й передачі пакетів допомоги українцям.

Також президент США підкреслив, що між його державою та Німеччиною завжди були тісні та добрі стосунки і він хоче, щоб так продовжувалось і надалі. Про наміри щодо продовження допомоги Україні стало відомо з офіційної заяви Білого дому. В Офісі Байдена не приховують, що вчорашня телефонна комунікація була офіційною, отже, усні домовленості можна вважати діючим договором.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій