Позавчора, 13-го жовтня в Бразилії пройшов фінал турніру з Counter Strike 2. Його переможницею стала українська кібер-команда NAVI, що належить успішному інвестору й бізнесмену Максиму Кріппі. Він не приховує, що захоплюється талановитістю і майстерністю спортсменів і радіє тому, як вони прославляють Україну у світовій кібер-спільноті.

Нагадаємо, не так давно розповідалось про бізнес Максима Кріппи. Він активно скуповує перспективну державну нерухомість та вкладає кошти у розвиток кібер-спорту. До всього іншого, йому належить MK Foundation, що регулярно допомагає українським військовим.

Турнір з CS 2: як українці здобували перемогу

У Ріо-де-Жанейро пройшли змагання з хітового шутеру Counter Strike 2. У фінал вийшли 2 команди: NAVI та MOUZ (Німеччина). Фінал IEM Rio відбувався у форматі ВO5, тобто, складався із 3 боїв. У кожному з них лідирували українські спортсмени, яких вже давно охрестили богами кібер-спорту.

Фото: Youtube

Перший «забіг» скінчився рахунком 13:11, другий – 13:2. Третя гра також виявилась успішною для «Народжених перемагати», тож тепер вони є світовими чемпіонами з CS 2.

Максим Кріппа відреагував на блискучу перемогу, зазначивши, що цим вони прославляють ім’я України. Проте, попереду у спортсменів ще пара важливих турнірів, тож поки що не варто розосереджуватись.   

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій