Протягом останніх двох місяців Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) Київської області проводили процес актуалізації інформації військовозобов’язаних.

Про це повідомляють в Київській ОВА.

З 18 травня усі відділення ЦНАП у регіоні займалися реєстрацією оновлень від військовозобов’язаних, в результаті чого загалом було оброблено приблизно 154,4 тисячі звернень.

Необхідність підтвердження даних також стосувалася жінок, які працюють у медичній та фармацевтичній сферах та знаходяться на військовому обліку.

На цей час оновлення персональних даних досі можливе через відділення ТЦК в місцях військового обліку. Зокрема це можна зробити за допомогою мобільного застосунку “Резерв+”.

Центри надання адміністративних послуг у Київській області продовжують пропонувати широкий спектр послуг. Серед них особливо затребуваними є послуги, пов’язані з реєстрацією місця проживання і нерухомості та соціальними питаннями.

Нагадаємо, у грудні минулого року Кабінет Міністрів України представив до Верховної Ради законопроєкт “Про удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби”.

Також раніше Президент України Володимир Зеленський зазначив, що в ході дискусій щодо цього законодавства військові висловили пропозицію про додатковий призов від 450 до 500 тисяч осіб.

11 квітня парламент України в другому читанні схвалив зазначений документ. Проте його прийняли без положень про демобілізацію. Згодом, 16 квітня, Президент Зеленський підписав цей закон, який був ухвалений Верховною Радою. Він набрав чинності 18 травня 2024 року.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій