Очільник Центру протидії дезінформації нещодавно розповів, що Росія використовує власні спиртові заводи не лише для виготовлення алкогольних напоїв. Що більш важливо, вони є постачальниками палива, в тому числі, для військової техніки. Отже, атака даних російських об’єктів є стратегічно важливою для України.

Нагадаємо, на днях повідомлялось про візит Джо Байдена до Німеччини. Він приїхав ненадовго, щоб обговорити допомогу Україні, зустрівшись у Берліні з лідерами Франції, Німеччини та Британії. Комунікації проходили «за зачиненими дверима».

Україна атакувала російські спиртові заводи: які результати

Андрій Коваленко, що очолює український Центр протидії дезінформації, у своєму каналі Телеграм розповів про недавню атаку дронами кількох російських заводів. Зокрема, відомо, що вони влучили в «Біохім», який займається переробкою меляси на етиловий спирт. Також «прилетіло» по Лужковському та Єфремовському спиртових заводах. Успішною виявилась й атака дронами на промисловий комплекс у Воронезькій області РФ.

Коваленко наголошує, що всі перераховані вище є військовими об’єктами. Вони лише маскуються під цивільну інфраструктуру. Отже, ЗСУ мають повне право їх атакувати.  

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій