Під час ремонту будівель КП «Київміськсвітло» завдали збитків на понад 1,4 млн гривень. Правоохоронці викрили механізм розтрати коштів.

Про це повідомили у Національний поліції України.

Київські слідчі розкрили схему привласнення більше мільйона гривень під час проведення ремонтних робіт у будівлях КП «Київміськсвітло».

За інформацією правоохоронців, КП «Київміськсвітло» разом із підрядною організацією, яка виграла тендер у 2021 році, уклали договори на капітальний ремонт будівель підприємства, розташованих на вулиці Машинобудівна в Солом’янському районі.

На підставі актів прийому виконаних робіт виконавцю було здійснено переказ коштів. Проте результати судово-товарознавчої та судово-економічної експертиз виявили невідповідність між заявленою вартістю матеріалів і виконаних робіт на суму 1,4 млн гривень.

У результаті цього заступнику директора та інженеру-проєктувальнику КП «Київміськсвітло», а також засновнику, директору та бухгалтеру підрядної організації було оголошено підозру у розкраданні бюджетних коштів за попередньою змовою групою осіб в особливо великих обсягах.

Нагадаємо, жителі Києва заборгували 450 мільйонів гривень за спожиту електрику.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій