У кінцівці літнього сезону у Києві відбудеться сьомий Всеукраїнський забіг на честь героїв, які пожертвували своїм життям за свободу країни, під назвою “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”.

Про це інформує Міністерство у справах ветеранів.

Реєстрація на забіг вже відкрилась.

Учасникам пропонуються різні дистанції: 2, 5 та 10 кілометрів. Кожен учасник отримає футболку з іменем одного з героїв, чиє життя було віддано в боротьбі з 2014 по 2024 рік. Шляхом використання відповідних хештегів та у соцмережах, можна буде дізнатися історії полеглих воїнів.

Долучитися до забігу можна, перейшовши за вказаним посиланням. Участь у заході є безплатною.

Щоб взяти участь необхідно:

  1. Зареєструватися на платформі NewRun, створивши там особистий профіль.
  2. Активувати профіль, перевіривши електронну пошту.
  3. Вибрати бажану дистанцію для забігу (2, 5 або 10 кілометрів) на сторінці події.
  4. Вибрати ім’я одного з героїв, в пам’ять про якого ви бажаєте бігти, та завершити реєстрацію.

Для тих, хто планує бігти за межами України, існує окрема реєстрація за спеціальним посиланням. Після чого на вказану електронну адресу прийде лист з усіма необхідними деталями та спеціальним номером.

Олег Дурмасенко, ветеран російсько-української війни, зазначив, що з часом забіг набув міжнародного масштабу, розширившись до майже 40 країн по всьому світу, починаючи з різних областей України.

Організатори підкреслили, що брати участь у цій акції це не тільки про вшанування пам’яті героїв. Зокрема це служить ефективним засобом для фізичного оздоровлення ветеранів та військових.

Дата проведення: 31 серпня, час старту: 9:30 ранку.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій