Вчора, 17-го жовтня Джо Байден пізно ввечері прибув до Берліну, щоб обговорити війну в Україні та допомогу їй у протидії російським агресорам. Відомо, що візит буде короткотривалим, проте жодних подробиць наразі не оголошується.

Нагадуємо, не так давно повідомлялось, що Дональд Трамп, відомий своєю проросійською позицією, не зможе завадити Україні отримати 50-мільярдний кредит для погашення заборгованості перед державами G7.

Байден прибув до Берліну, щоб обговорити війну в Україні

У Берліні проходить зустріч лідерів Франції, Німеччини, США та Великобританії. Вони обговорюють питання, що стосуються допомоги Україні у протистоянні російським загарбникам. За інформацією Reuters, дане зібрання відбувається через те, що Володимир Зеленський нещодавно знову, вже вкотре закликав міжнародну спільноту активніше допомагати Україні у війні з Російською Федерацією.

Спочатку планувалось, що всі українські союзники зберуться на військовій базі «Рамштайн». Проте, конференцію довелось відкласти, оскільки американський президент не зміг прибути, лишившись у США та контролюючи підготовку до урагану Мілтон. Радник Байдена повідомив, що переговори проходять у п’ятницю 18 жовтня у закритому форматі.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій