У Київській області в місті Буча запланували відкриття нового торгового комплексу вже наступного року.

Про це інформує міський голова Анатолій Федорук.

Цей об’єкт буде розташований неподалік від заправки “UPG” на Варшавському шосе. Відповідно до повідомлення, в комплексі передбачено місце для нового продуктового магазину, а також приміщення для розвитку малого та середнього бізнесу. Додатково, для відвідувачів та мешканців району буде створено спортивний зал та зону для фітнесу.

За словами мера, новий торговий центр у Бучі відіграватиме ключову роль у пожвавленні місцевої економіки, забезпечуючи додаткові податкові надходження, створення нових робочих місць та відкриваючи можливості для підприємств.

Він також згадав, що після звільнення міста від окупації, у Бучі майже не залишилося супермаркетів, які б вціліли. Однак, наразі все свідчить про швидкий прогрес у розвитку інфраструктури, що є позитивним знаком відновлення.

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація про наміри збудувати великий торговий комплекс у місті Буча. Цей об’єкт планують розмістити на території, де раніше стояла будівля, знищена в ході військових дій. Новий торгово-розважальний центр матиме площу близько 97 тис. кв. м. Це буде найбільший ТЦ у регіоні. Завершення будівництва заплановане на кінець поточного року.

Внаслідок військових конфліктів у лютому та березні 2022 року в області навколо столиці було пошкоджено інфраструктуру 46 з 69 місцевих громад. Найбільше постраждали Бучанська, Ірпінська, Гостомельська, Бородянська, Макарівська, Великодимерська та Пісківська.

Зокрема минулого року було створено Каталог відновлення для Київської області, який надає інформацію про об’єкти, що були відремонтовані за державні кошти упродовж 2022 року.

Додатково в області було створено Спостережну раду, яка займається наглядом за процесом відбудови, від стадії планування до завершення проєктів. Також працює спеціальна група, завданням якої є виявлення та боротьба з корупційними діями під час реконструкції.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій