Нещодавно, у місті Біла Церква, що на території Київської області, 44-річний житель погрожував підривом житлового багатоповерхового будинку.

Про це проінформувала пресслужба поліції області.

Днями вночі чоловік зателефонував до служби порятунку, ДСНС, та висловив погрози про вибух у приміщенні на вулиці імені Олеся Гончара.

Дружина чоловіка також звернулася до правоохоронних органів, повідомивши, що в ході телефонної бесіди він розповів їй про свої зловісні плани. Пізніше жінка поділилася, що через сварку зі своїм чоловіком вона залишила дім, щоб заночувати у своєї подруги.

Приблизно 150 осіб було евакуйовано з висотки, у той час, як чоловік ізолював себе у власній оселі, продовжуючи вигукувати загрози про вибух.

Працівники правоохоронних органів вдалося затримати особу, що становила загрозу, безпосередньо у його житлі. Виявлено, що вміст алкоголю в крові чоловіка досягав показника у 1,35 проміле.

Під час обшуку, поліція не знайшла ніяких вибухових пристроїв чи матеріалів. Затриманому було оголошено підозру у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху (згідно з частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України). Йому загрожує ув’язнення терміном до шести років.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій