Міські служби столиці провели роботу з очищення Дмитрівської вулиці від нелегальних рекламних елементів. Зокрема 200 конструкцій, на яких була встановлена незаконна реклама, демонтували на відтинку шляху, що простягається від Українського національного цирку до кросу з Павлівською вулицею.

Про це інформує Київреклама.

Для того, щоб впорядкувати 700-метровий відрізок, працівникам знадобилось два тижні часу. Спеціалісти демонтували незаконно розміщені банери, таблички та білборди, включаючи ті, що були прикріплені до фасадів об’єктів культурної спадщини.

Комунальники підкреслили, що зовнішня реклама є відображенням відношення бізнесу до громадських просторів та історичних цінностей міста. У Києві існує спеціальний дизайн-код, який регулює розміщення рекламних та інформаційних вивісок.

Київреклама звернула увагу підприємців на чинні норми щодо встановлення рекламних знаків та вивісок у місті, зазначивши, що детальну інформацію про ці правила можна знайти за відповідним посиланням.

Заклик був зроблений до власників столичних закладів, щоб вони дотримувалися міського дизайн-коду та встановлювали свої рекламні конструкції відповідно до чітко визначених правил, які вказують допустимі місця та формати для реклами.

Нагадаємо, в червні в столиці було прибрано 2000 нелегальних вивісок, більшість з яких були прикріплені до зовнішніх стін будівель Києва.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій