У столиці працівники Київтеплоенерго розпочнуть тестування системи централізованого теплопостачання, яка обігріває житлові райони Русанівка та Березняки. Особлива увага приділяється трубам під Патонівським мостом, бо там існує ризик виникнення проривів та створення “водоспадів”.

Про це комунальне підприємство повідомило у Telegram.

Зазначається, що основні труби під цим мостом були встановлені ще в 1962 році та потребують перевірки перед новим опалювальним періодом. У разі виявлення дефектів, ремонтні роботи буде зручніше провести за теплої погоди.

Представники КП “Київтеплоенерго” зазначили, що завдяки літнім тестуванням трубопроводів минулий опалювальний сезон пройшов без інцидентів.

Фахівці з теплопостачання наголошують на можливості виникнення дефектів та витоків води, так званих “водоспадів”, під час проведення гідравлічних випробувань. Такі перевірки систем опалення районів Русанівка та Березняки планують завершити до 16 липня.

Нагадаємо, станом на червень комунальні служби Києва вже перевірили на міцність та герметичність приблизно половину міських теплових мереж.

Зокрема, ефективна підготовка до холодів та ретельні гідравлічні тести, проведені минулої зими, дозволили знизити кількість аварій на тепломережах столиці на 15% порівняно з попереднім опалювальним періодом.

Також у травні 2024 року було оголошено, що компанія “Київтеплоенерго” активно взялася до робіт з підготовки міських теплових систем до наступного зимового сезону. До списку робіт входять ремонт та оновлення теплових мереж і пов’язаного з ними енергетичного устаткування.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій