Один із лідерів німецької опозиції вважає, що Україні треба поступово передавати ракети Taurus. Фрідріх Мерц не приховує, що першим кроком має стати зняття обмеження на радіус дії зброї з послідуючою поступовою передачею «таурусів» ЗСУ. Щоправда, Олаф Шольц, який займає пост канцлера, виступає рішуче проти.

Нагадаємо, прикордонна служба Польщі офіційно повідомила про посилення заходів щодо іноземців, які незаконно перетнули її кордони та/або вчинили злочин, перебуваючи на її території. Після відбуття покарання вони будуть відразу депортуватись до тих держав, громадянами яких офіційно рахуються.

Чи отримає Україна Taurus: що відомо

Лідер Християнсько-демократичного союзу Ф. Мерц впевнений, що у разі, якщо Росія не припинить бомбардувати Україну, їй треба починати передавати ракети Taurus. Про це він заявив підчас виступу на ток-шоу місцевого телеканалу ARD.

Відомо, що Мерц претендуватиме на президентське крісло на наступних виборах і вже зараз демонструє свою лояльність до України. На його думку, рішення щодо відправки українським військовим «таурусів» мусить прийматись навіть не в Німеччині, а на міжнародному рівні, оскільки це може суттєво змінити хід війни та прискорити українську перемогу.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій