Компанія “Київзеленбуд” ініціювала тендер на роботи з реконструкції парку “Наталка”. Планується витратити на проєкт понад 20 мільйонів гривень.

Ця інформація стала доступною завдяки публікації в системі Prozorro, що займається публічними закупівлями.

В рамках цього проєкту “Київзеленбуд” планує створити новий дитячий майданчик “Хобітон” з атракціонами, гойдалками та пісочницями, а також облаштувати штучний газон і гумове покриття для безпеки.

Додатково буде зведено станцію для заправки водою комунальних машин та насосну станцію з необхідними водозабірними спорудами. План також передбачає заміну тротуарної плитки та бордюрів, виконання зовнішніх фінішних робіт та електричних монтажів, а також установку огорожі з нержавіючої сталі та лавок для відпочинку в парку.

Зазначимо, що процес реконструкції парку триває вже з 2017 року, і на це з міського бюджету було вже виділено понад 110 мільйонів гривень. Торги на проведення робіт заплановані на 31 травня 2024 року, а завершення всіх робіт з реконструкції заплановано до 15 листопада.

Раніше повідомлялося, що Київська міська прокуратура виявила збитки на суму 1,2 мільйона гривень під час реконструкції парку “Наталка”.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій