Відучора, з 20-го жовтня у застосунку «Дія» призупинено бронювання військовозобов’язаних. Наразі тих, хто має броню, перевірятимуть, оскільки виявлені механізми махінації та навіть торгування документами, які захищають від мобілізації.

Нагадаємо, не так давно повідомлялась думка Й. Столтенберга стосовно того, чи має право Україна цілити по території РФ іноземною зброєю. Він вважає, що це справедливо, оскільки лише так можна зменшити російську наступальну силу.

У «Дії» призупинено бронювання: коли його відновлять

На офіційному веб-сайті «Дії» зазначається, що з 20 жовтня по 15 листопада цього року опція бронювання не доступна. Зараз проводиться аудит підприємств, які зараховані до критично важливої інфраструктури та мають право бронювати працівників від призиву.

Якщо спробувати подати заявку на броню, на екрані відразу з’являється повідомлення, що дана послуга тимчасово недоступна.

Олександр Федієнко, який є народним депутатом та членом партії «Слуга народу», вважає, що перш, ніж перевіряти організації, треба згадати, хто визначає їх критичність та важливість. Це належить до компетенції профільних міністерств і обласних та районних адміністрацій. Саме їх і треба аудитувати в першу чергу.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій