ПриватБанк спільно з Visa запровадили електронну оплату в приміських маршрутних автобусах Києва та Київської області. Тепер пасажири маршруту “Київ – Боярка” можуть сплачувати проїзд безготівково.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Ця послуга ґрунтується на технології “Термінал” від ПриватБанку, яка використовує функціонал Visa Tap to Phone і дозволяє підприємцям приймати платежі безпосередньо через застосунок. В свою чергу це сприяє розвитку цифрової економіки.

Раніше, у 2021 році, ПриватБанк у співпраці з Visa впровадив в Україні рішення “Термінал”.

Цей застосунок використовує технологію Visa Tap to Phone, яка дозволяє перетворити новітні мобільні пристрої у повнофункціональний POS-термінал. Він забезпечує високий рівень безпеки за допомогою суворих протоколів захисту.

Грошові транзакції відбуваються на основі EMV – міжнародного стандарту для проведення платежів за допомогою карток, який надає кожній операції криптограму (“токен”), що не підлягає повторному використанню.

Водночас, мобільні пристрої надають додатковий захист завдяки біометричній верифікації.

За словами керівника напряму торгового еквайрингу ПриватБанку Сергія Макаренка, рішення про електронну оплату – вигідне, тому що немає жодних фіксованих комісій та абонплат.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій