Ентузіасти з громадської ініціативи «DIY Київ» розпочали проект зі створення міських меблів, використовуючи перероблені матеріали, і закликають киян приєднуватися до цієї акції у різних куточках столиці.

Першу лавочку вони змайстрували з деревʼяної палети, обробили її захисними засобами, розмалювали та встановили у парковій зоні Подолу.

Члени спільноти радіють, що тепер старше покоління та інші жителі мають затишне місце для відпочинку. У «DIY Київ» зазначають, що це коштувало лише 30 гривень на маркер та декілька приємно проведених годин.

Основну частину матеріалів для меблів надав культурний центр «Спаська», деякі елементи були знайдені учасниками проекту вдома. Всі бажаючі можуть зробити свій внесок, передавши непотрібну деревину, захисні покриття або фарбу, приєднавшись до групи.

Раніше спільнота «DIY Київ» також встановила захисні стовпчики біля громадського простору «Самосад» на Подолі, залучивши до проекту данського урбаніста Мікаеля Колвілла-Андерсена, і пізніше прикрасила їх рослинами.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій