Сучасне дозвілля часто включає візити до кінотеатрів, але влітку існує чудова можливість замінити закриті приміщення на кіноперегляд просто неба. Пропонує добірку п’яти літніх кінотеатрів, що вартують уваги.

Кінодром (вул. Довженка, 4) — це унікальний автокінотеатр, що знаходиться на території знаменитої кіностудії імені Довженка. Відвідувачі приїжджають на власних авто, купують квитки та замовляють щось смачне з автобару. Після паркування за вказівками та налаштування радіо на FM-частоту 93,3, можна розслабитися та насолодитися кінострічкою у високій якості, не виходячи з автомобіля.

Артзавод “Платформа” (вул. Я. Гніздовського, 1а) також запрошує на перегляди фільмів під зоряним небом. У рамках фестивалю Jumpalooza відбудуться покази мультфільмів, а на Івана Купала плануються тематичні кінопокази.

Sunset Terrace (вул. Протасів Яр, 23а) — це літній кінотеатр просто неба, де можна спостерігати за заходом сонця на фоні міської панорами. Зручно влаштувавшись на м’яких пуфах, відвідувачі можуть замовити напої та насолоджуватися новинками кінопрокату.

ВДНГ “Поляна” (пр-т Академіка Глушкова, 1) пропонує кінопокази на великому LED-екрані серед природи, ідеально підходять для сімейного відпочинку. Тут можна переглянути як світові хіти, так і українські кінострічки, а вихідними — мультфільми для найменших.

Кіновечори на даху JUST IN CINEMA ( вул. Братська, 6/13) — це можливість насолодитися кіно у неповторній атмосфері старого Подолу з видом на історичний центр Києва, де комфортні шезлонги та ковдри створюють ідеальні умови для перегляду.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій