У Києві виявили і ліквідували понад 700 пошкоджень, які виявили під час тестування тепломереж на гідравлічну міцність.

Про це повідомили в пресслужбі Київтеплоенерго.

Станом на понеділок, 17 червня, комунальні служби Києва перевірили близько 50% теплових мереж на гідравлічну міцність. Під час випробувань виявили та усунули 710 дефектів трубопроводів.

Так, у столиці триває підготовка до нового опалювального сезону.

У повідомленні зазначають, що перевірки стосувалися магістральних і розподільчих трубопроводів у Печерському, Шевченківському районах, а також частинах Святошинського, Оболонського, Подільського, Солом’янського, Голосіївського та Дарницького районів.

Ці мережі постачають тепло до 4,3 тисяч будівель міста, серед яких 2,9 тисяч житлових будинків, тисяча установ, 270 освітніх закладів та 68 медичних установ.

Під час підготовки до зими цього року комунальники виявили та усунули 710 пошкоджень трубопроводів, включаючи майже 100 пошкоджень магістральних мереж, які забезпечують теплом великі райони міста.

Гідравлічні випробування – є обов’язковою вимогою згідно з чинним законодавством. Вони дозволяють підготувати теплоенергетичний комплекс до наступного опалювального сезону. Крім того, таким чином можна виявити та усунути слабкі місця трубопроводів у літній період, дозволивши своєчасно замінити пошкоджені ділянки.

Завдяки підготовці цього року в Києві під час тестування тепломереж зафіксовано на 15% менше пошкоджень, ніж у минулому опалювальному сезоні.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій