З огляду на підвищений інтерес пасажирів до поїздок у напрямку Одеси та Харкова, Укрзалізниця вирішила запровадити додаткові рейси з Києва.

Про це повідомила пресслужба компанії.

За інформацією, так український перевізник відреагував на збільшений попит на такі напрямки, забезпечивши більше місць для пасажирів на ці маршрути в обрані дні.

З 9 липня Укрзалізниця запускає новий Інтерсіті №761/762 на маршруті Київ-Одеса, який відправлятиметься зі столиці о шостій годині ранку і прибуватиме до Одеси о пів на другу дня. На зворотному шляху поїзд відправлятиметься приблизно о пів на третю по обіді та буде в Києві вже біля десятої вечора.

Для пасажирів будуть доступні комфортабельні вагони МПЛТ з місцями першого та другого класів. Крім того, введено в експлуатацію додатковий рейс, що з’єднує Київ та Харків.

Починаючи з 3 липня кожної середи майже опівночі з Києва вирушатиме поїзд №720. Він доїжджатиме до Харкова о п’ятій ранку. У зворотному напрямку відправлення та прибуття поїзда відбуватиметься у такі ж години відповідно.

Білети на всі рейси будуть доступні у додатку Укрзалізниці, на офіційному сайті, у чат-боті й також в касах вокзалів.

Нагадаємо, у червні стало відомо, що УЗ ввела додаткові відправлення потягів до Одеси. У травні український перевізник запустив оновлений сайт для купівлі квитків. Зараз він поки тестується. Перехід, як зазначалось, відбудеться поступово.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій