Члени команди КАРС використали пожежну вежу для доступу до пошкоджених помешкань.

Про це проінформували у київській службі порятунку.

У пошуках та вилученні цінних речей та документів, які залишилися серед руїн п’ятиповерхового будинку на вулиці Володимира Сальського в районі Сирець, де 8 липня сталася трагедія через удар російської ракети, рятувальники здійснили евакуацію.

Завдяки обладнанню Головного управління ДСНС Києва, зокрема, за допомогою пожежного автопідіймача, вдалося врятувати особисті речі мешканців з 11 квартир. Раніше рятувальники вже витягли з-під уламків тіло останньої жертви обстрілу — 17-річної дівчини. У результаті атаки загально загинуло 13 цивільних осіб.

«Карсівці» евакуювали речі з 11 квартир. Фото: КАРС

Внаслідок недавніх обстрілів російськими військами, що відбулися 8-го липня, загинули 33 особи, серед яких — п’ятеро дітей, вік яких коливався від 8 до 17 років. Ще 121 людина зазнала травм, у тому числі 10 дітей. Завдяки зусиллям рятувальників 11 осіб вдалося врятувати. Окрім того, російські сили завдали ракетного удару по дитячій лікарні Охматдит. У результаті інтенсивних обстрілів пошкоджено 129 будівель у столиці.

Наразі у Києві відкрито прийом заявок на отримання матеріальної підтримки для тих, хто постраждав від ракетних атак по місту.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій