18 травня у Києві відбуватиметься святкування “Дня вуличної музики та спорту 2024”. З 10:00 до 20:00 на Пейзажій алеї буде грати чимало гуртів. На відвідувачів чекає не лише музика, а й різноманітні ярмарки, майстер-класи, спортивні заходи та фудкорти.

Street Music Day став відомим як наймасштабніший музичний захід, який щорічно з 2014 року людей у містах України та за її межами. Після перерви внаслідок військових дій фестиваль оголосив про відродження з ціллю залучення коштів на підтримку ЗСУ.

Таким чином фестиваль має благодійну метузбір коштів на придбання дронів для Збройних Сил України, зокрема, з метою зібрати два мільйони гривень для РУБПАК “Щедрик” 411 ОБ БпАК. Також у межах цієї ініціативи будуть створені фотозони та проведена акція “Портрет за донат”.

На головній сцені “Гуляння” виступлять відомі виконавці, серед яких The Oscar Wild, Rún, Black Adore, Intermezzo, SO, Vika Vishnya, VSIVDOMA, Vlada Buchko, MULENKO BAND, Folkulaka. На сцені Radio Jazz Stage виступлять Ігор Закус, Наталія Лебедєва та Аліна Залозна, а студенти Академії музики ім. Глієра подарують слухачам джазовий джем-сейшен. Клуби ZHIVOT CLUB та SHUM.Rave гратимуть електронну музику.

Крім того, для відвідувачів буде відкритий АРТ-ПРОСТІР CENTER, де можна буде познайомитися з боді-артом, майстер-класами з живопису та рукоділля тощо.

На тематичному ярмарку будуть представлені книги від видавництва Ukraїner, ретро-камери від camera.fetish, авторські прикраси від Fenoria, колекційні окуляри, а також смаколики.

Для юних гостей фестивалю відбуватимуться навчальні майстер-класи з робототехніки та творчі заняття.

Вхід на фестиваль вільний.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій