У столиці запрацював перший цифровий кабінет для захисників, як повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За словами заступниці голови КМДА Марини Хонди, нововведення має на меті оптимізувати спілкування з міськими службами, зробивши його більш оперативним та доступним. Військовослужбовці, їхні сім’ї, а також родини загиблих військових отримають доступ до цих послуг.

Сайт пропонує інтерфейс “все в одному вікні” і вже інтегрував 40 різноманітних послуг, з яких десять доступні для використання в режимі онлайн. Серед них – можливість отримання регулярної матеріальної допомоги, а також доступ до служб слухової реабілітації, психологічної підтримки та фізичного відновлення. Додатково надається підтримка для дітей.

Для користування цими послугами захисникам України необхідно зареєструватися та пройти процедуру верифікації. Після цього, у своєму персональному профілі користувач зможе переглянути доступні міські послуги.

Наразі деякі послуги можна отримати тільки в офлайн-режимі, але на сайті є можливість подати заявку на їх отримання або дізнатися процедуру замовлення. Веб-портал відкритий для відвідування та наразі функціонує в тестовому режимі.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій