15 червня в Малому театрі на вулиці Гончара, 33, відбудеться благодійний фестиваль «Культ Києва», присвячений усьому, що стосується столиці та її навколишнього світу. Організатори обіцяють занурити у мозаїку міського життя: від мемів та стріт-арту до культових місць та творчих подій.

У програмі фестивалю – експозиція від галереї The Naked Room, лекції про мистецтво Києва та книжкова підбірка від книгарні «Сенс». Також обіцяють презентацію ексклюзивного мерчу, присвяченого будівлі на вулиці Гончара, 33, спільно з українським брендом byMe, коктейлі від бару «Багряний» та концерт Макса Пташника.

Квиток на весь день коштує 3 000 гривень, але всі кошти, зібрані з цієї події, будуть передані на підтримку 3-ї роти 1-го батальйону бригади «Азов» для закупівлі FPV-дронів.

Це лише один з багатьох різноманітних заходів, які варто відвідати у червні, обираючи атмосферні та цікаві події міста.

Нагадаємо, що з 31 травня до 9 червня у столиці України пройде Docudays UA — фестиваль документального кіно, що зосереджений на правах людини. Цьогорічний акцент робиться на тематику історичної пам’яті та ідентичності, а також на питання безпеки та особистої відповідальності.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій