Київські школярі сьогодні святкують Останній дзвоник, який ознаменував завершення навчального року для приблизно 19 тисяч випускників.

Заступник голови КМДА, Валентин Мондриївський, повідомив, що святкові заходи пройшли у всіх 417 навчальних закладах столиці.

В умовах повномасштабної війни свято не було таким пишним, проте традиції залишаться. незмінними. Цього дня школярі виступали з піснями та віршами, танцями та зворушливими побажаннями, щоб подякувати своїм вчителям та батькам. Особлива увага приділяється випускникам, адже їхнє шкільне життя добігає кінця.

Представник КМДА підкреслив, що кожна школа самостійно обирала формат святкування, з основним акцентом на безпеку учнів.

Мондриївський також зазначив, що через безперервний освітній процес цього року, школи завершують навчання раніше, і не виключено, що новий навчальний рік може розпочатися до традиційного 1 вересня.

Нагадаємо, що у селі Андріївка на Київщині відновлюють зруйновану окупантами гімназію. У ході активних бойових дій, що розгорнулися на початку повномасштабного вторгнення, село Андріївка зазнало окупації і перетворилося на лінію фронту. Внаслідок цього, приміщення гімназії зазнало серйозних руйнувань.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій