В мальовничому дворі Жовтневого палацу відбудеться вечір танців під неповторні мелодії ансамблю “Щука-Риба”. Новачкам та всім охочим розкриють секрети танцювальних кроків у рамках спеціального майстер-класу.

Організатори заходу «ЩукаРиба. Танці» відроджують давню традицію вечорниць під відкритим небом, що супроводжуються автентичними мелодіями з різних регіонів України.

У минулому для наших предків такі вечори, наповнені танцями під акомпанемент живої музики, були однією з улюблених розваг. Колектив “Щука-Риба” запрошує вас відновити цей чудовий звичай, поринути у світ народних гулянь та провести час у колі друзів!

Музики запрошують насолодитися як знаними, так і новими композиціями, віддатися ритмам та зарядитися позитивом.

Для новачків та тих, хто прагне глибше зануритися у світ танцю, буде проведено майстер-клас. Окрім музики, що лунала на традиційних вечорницях понад сотню років тому, без обробок та додаткових аранжувань, можна буде послухати і свіжий репертуар, а також унікальні архівні записи та їхнє відтворення.

Під час заходу буде організовано збір коштів на тактичну медичну допомогу для військових підрозділів.

Дата та час: 8 червня, субота, о 19:00. Місце проведення: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій