Київ та Гаага посилять розвиток двосторонньої співпраці. Наразі мер Гааги Ян ван Занен вперше відвідав столицю України.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Перший візит мера Гааги Яна ван Занена пройшов в Музеї Ханенків, де зараз представлена виставка голландського та українського живопису з приватних колекцій. У результаті зустрічі Київ та Гаага обговорили розвиток двосторонньої співпраці.

Мер Гааги Ян ван Занен підкреслив, що як міжнародне місто миру та справедливості, Гаага пишається тим, що твори мистецтва одного з її найвидатніших колекціонерів зараз експонуються в Києві. З початком війни такі виставки – це символ підтримки і солідарності з народом Києва та України.

Заступник КМДА Микола Поворозник підкреслив, що Київ прагне реалізувати ініціативи для всебічного розвитку відносин і налаштований на посилення співпраці з Гаагою. На зустрічі обговорювали, зокрема, питання безпеки в місті.

У КМДА зазначили, що для Києва зараз основним завданням є забезпечити стабільну роботу міських служб. Це передбачає надання якісних комунальних і муніципальних послуг у сферах транспорту, медицини та освіти. Також це стосується безперервного водо- та електропостачання і підтримку критичної інфраструктури.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій