Спеціалісти КП “Плесо” проводять розслідування щодо причин забруднення водоймища Віра, розташованого у Святошинському районі.

Згідно з повідомленням пресслужби підприємства, надійшла інформація про появу на поверхні озера Віра несподіваних синіх плям. У відповідь на це було негайно ініційовано невідкладну перевірку.

Для з’ясування ситуації на місце було направлено команду фахівців “Плесо”, які провели огляд території та взяли проби води для аналізу.

Проби води будуть передані в сертифіковану лабораторію, де вони пройдуть хімічний та біологічний аналіз, що дозволить встановити джерело та склад забруднюючих речовин.

Паралельно з цим, спеціалісти “Плесо” шукають потенційне джерело забруднення і, у разі виявлення порушень, будуть вжиті відповідні заходи для їх усунення та притягнення винних осіб до відповідальності відповідно до закону.

КП “Плесо” планує опублікувати результати лабораторних досліджень та інформацію про заходи, вжиті для ліквідації забруднення, на своєму офіційному сайті та в соціальних мережах.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій