Київводоканал висловився щодо чуток про потенційне введення розкладу перекривань води в столиці, які нещодавно з’явилися в інтернеті.

Про це йдеться на сайті компанії.

Нещодавно, повідомлення, що з’явилися в декількох телеграм-каналах, сповіщали про можливість введення обмежень на водопостачання в столиці.

У подібних заявах вказували Київводоканал як джерело інформації, стверджуючи, що компанія планує ввести розклад відключень води по всіх районах міста через “складні умови в енергетичній сфері та пошкоджену інфраструктуру”.

Компанія на своєму сайті офіційно спростувала неправдиві заяви, які поширювались Інтернетом, про нібито заплановані перерви у водопостачанні.

Представники підприємства ще раз підкреслили, що їхня служба безперервно забезпечує жителів Києва чистою питною водою цілодобово. У повідомленні додали, що ніяких оголошень про встановлення графіків відключень води на їхньому офіційному ресурсі не публікувалось.

Також вони закликали громадян ігнорувати неперевірену інформацію та звертатися за правдивими даними виключно до офіційних джерел Київської міської державної адміністрації та самого Київводоканалу.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій