Київтеплоенерго активно працює над підготовкою до зимового сезону, встановлюючи нові лічильники тепла у багатоповерхових будинках Києва.

Про це проінформував заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

До кінця наступного року планується монтаж 328 таких приладів. З них 208 буде встановлено у будівлях, які раніше не мали лічильників, і де розрахунки за опалення проводились за методикою № 315, базуючись на тепловому навантаженні, часу подачі тепла та середньої місячної температури повітря.

Окрім цього, заплановано заміну 120 старих лічильників, які вийшли з ладу та не підлягають ремонту, або ж тих, що були вкрадені, як повідомив Пантелеєв.

Нещодавно, 12 липня, спеціалісти Київтеплоенерго оновили систему обліку тепла в одному з житлових комплексів на проспекті Відрадному. Вони замінили втрачений лічильник на новий MULTICAL 603 від відомої данської компанії KAMSTRUP. Цей передовий прилад має термін служби у 12 років.

Заступник голови КМДА підкреслив важливість точного обліку теплової енергії для Київтеплоенерго та мешканців. Він також зазначив, що вже в наступному опалювальному сезоні, у 2024/2025 роках, жителі будинку зможуть оплачувати лише ту кількість тепла, яку вони реально використали, відповідно до показників нового лічильника. Це дозволить зробити обґрунтовані рішення щодо подальшої модернізації та енергоощадження в будівлі.

Нагадаємо, в поточному році команда Київтеплоенерго вже відремонтувала 670 лічильників. До кінця року планується відновлення ще 630 приладів.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій