У Київській області ДТЕК ліквідовує наслідки, завдані недавньою грозою 17 липня. Внаслідок негоди в області відбулися численні інциденти: падіння дерев, розриви ліній, ушкодження ліній електропередачі та трансформаторних підстанцій.

Про це повідомили у компанії Київські регіональні електромережі.

Станом на ранок 18 липня працівники енергетичних служб відновили електропостачання для 52 493 осель та поновили функціонування 54 ліній електропередач середньої напруги, що живлять 1446 трансформаторних станцій.

82 енергетичні бригади працюють безперервно, аби відновити електропостачання. Серед найбільш уражених районів – Бучанський, Вишгородський, Фастівський, та Обухівський.

Спеціалісти з електроенергетики ведуть роботи над відновленням 45 електричних ліній та 905 трансформаторних станцій. За інформацією від ДТЕК, планується, що всі ремонтні роботи будуть завершені до закінчення поточного дня.

Метеорологи з Українського гідрометцентру прогнозують, що у четвер вдень можливі короткотривалі дощі, грози, в окремих місцях – град, а також шквали вітру зі швидкістю 15-20 метрів за секунду.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій