Синоптикиня Наталка Діденко у своєму каналі Телеграм нещодавно написала, що протягом цього тижня у більшості регіонів України очікується потепління. Дні будуть переважно сонячними та сухими. Зранку можливий невеликий туман.

Нагадуємо, на днях розповідалось, коли найкраще садити цибулю восени. Це потрібно зробити приблизно за місяць до перших заморозків. У цьому році вересень видався теплим, тож осінньою посадкою цибулі варто займатись у кінці жовтня. 

Погода в Україні 21-27 жовтня: до чого готуватись

За прогнозом від синоптикині Наталки Діденко, цей тиждень в Україні пануватиме переважно суха та відносно тепла, як для середини осені, погода. Зранку можливий невеликий туман, який розсіюватиметься ближче до обіду.

У більшості регіонів держави з 21-го жовтня встановиться від 14 до 18 градусів тепла вдень і приблизно на 10 градусів менше вночі. 21 та 22 жовтня в окремих районах можливі заморозки у темний час доби, а друга половина тижня очікується більш теплою і приємною.

За словами пані Діденко, зараз на території України панує антициклон. Проте, це не триватиме довго. Скоріше за все, під кінець жовтня погода зіпсується, почнуться дощі та навіть невеликі морози вночі.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій