Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки в Києві мають можливість обслуговувати в середньому від 50 до 70 людей щодня.

Таку інформацію надало Міністерство оборони у відповідь на запит LIGA.net.

За словами представників відомства, кількість людей, яких можуть прийняти ТЦК і СП, залежить від конкретного міста та кількості доступного персоналу. У Києві військовий комісаріат здатен приймати до 70 осіб на день.

З 18 травня всі військовозобов’язані громадяни України повинні оновити свої контактні дані, включно з номером телефону, електронною адресою та місцем фактичного проживання. Законодавство надає 60 днів для цього та пропонує три варіанти оновлення: через ТЦК, ЦНАП або електронний кабінет.

Наразі основне навантаження в цьому процесі припадає саме на військкомати, оскільки ЦНАПи ще не отримали необхідні доступи, а їхні адміністратори не пройшли відповідне навчання. Електронний кабінет Міністерства оборони планується запустити 18 травня.

У квітні Сухопутні війська Збройних сил повідомляли, що ТЦК працюють цілодобово, тому будь-якого часу можна оновити облікові дані.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій