Пілоти з України проходять навчання з ведення повітряних боїв на авіабазі у Франції, щоб підготуватися до експлуатації винищувачів F-16, які, ймовірно, прибудуть в Україну цього літа. Про це повідомляє BFM TV.

Українські пілоти вивчають основи повітряного бою на авіабазі у Франції 

За інформацією, деякі з українських пілотів зараз перебувають на авіабазі на південному заході Франції, де вони вивчають основи повітряного бою.

Попри те, що Франція поки що не передала Україні винищувачі F-16, вона активно залучена до навчання десяти українських пілотів, які були відібрані генштабом.

Ці пілоти, віком від 20 до 22 років, знаходяться на різних стадіях навчання. Шестеро з них в цей момент отримують навчання у Сполученому Королівстві для вивчення англійської мови, яка є основною мовою для пілотів НАТО. Проте четверо інших пілотів вже володіють англійською та мають досвід польотів на цивільних або навчальних літаках. Тому вони зараз активно працюють над підвищенням своїх навичок на авіабазі у Франції, де вони отримують досвід у веденні повітряного бою.

Коли приїдуть в Україну F-16

Певна кількість винищувачів F-16 очікується прибути до України цього літа. Ці винищувачі допоможуть країні зміцнити свою обороноздатність у контексті війни з російською федерацією.

Раніше стало відомо, що сотні обіцяних та оплачених Німеччиною бронемашин для України так і не потрапили до адресата. Терміни постачання 400 бронемашин залишаються невідомими.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій