Американський держсекретар Ентоні Блінкен, перебуваючи з візитом у столиці України, влаштував несподіваний музичний виступ. Він приєднався до місцевого музичного колективу, щоб разом виконати відому композицію Ніла Янга “Rockin’ in the Free World” на сцені київського пабу.

Цю подію зафіксував та опублікував у своєму Instagram бар «БарменДиктат».

“З вами Сполучені Штати, з вами більша частина світу. І вони борються не лише за Україну, але й за вільний світ. І вільний світ теж з вами”, – сказав Блінкен перед імпровізованим виступом.

Ентоні Блінкен прибув до Києва 14 травня з неанонсованим візитом, метою якого було підкреслити солідарність США з Україною у її боротьбі за власну свободу проти агресії з боку Росії.

Згодом у соціальних мережах з’явилося фото, на якому видно, як Дмитро Кулеба, глава МЗС України, та Ентоні Блінкен проводять переговори в одному з ресторанів Києва. Того ж вечора держсекретаря США помітили у київському барі, де він і заспівав згадану пісню. Посол США в Україні, Бріджит Брінк, також була присутня на цій зустрічі.

Раніше, у жовтні минулого року, Держсекретар США Ентоні Блінкен ділився своїми думками про особисту пристрасть до музики, яку він описував як своє найбільше хобі, не пов’язане з політикою.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій