У зв’язку з нестачею електроенергії, спричиненою пошкодженням обладнання внаслідок ворожих атак, в Україні буде проводитися планове відключення світла. У Києві та області застосовуватимуть графіки.

Згідно з встановленими обмеженнями, як повідомляє НЕК “Укренерго”, 20 травня у столиці будуть діяти розклади планових відключень з 18:00 до 00:00.

У компанії “ДТЕК Київські електромережі” інформують, що до 18:00 цього дня обмеження не очікуються.

Щоб дізнатися, чи будуть застосовані відключення за вашою адресою, можна скористатися декількома ресурсами. Зокрема, інформацію можна знайти на сайті YASNO або ж за допомогою бота в Telegram компанії. Також перевірити графіки планових обмежень можна на сайті ДТЕК, а також через сервіс “Київ Цифровий” на смартфоні.

Енергетики компаній попереджають про можливі короткочасні збої у роботі сайтів через високий попит.

Мешканців Києва просять утриматися від одночасного включення всіх електроприладів після відновлення електропостачання, щоб уникнути аварійних ситуацій та подовження перерв у подачі електрики, або ж можливих надзвичайних відключень.

Раніше “Укренерго” повідомляло, що уникнути відключень повністю не вдасться, як у літній період через використання кондиціонерів, так і восени, коли почнеться сезон використання обігрівачів.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій