До столиці України приїхали амбасадор UNITED24 – астронавт Скотт Келлі – разом з режисером Дагом Лайманом.

Про це йдеться на сторінці платформи UNITED24.

У повідомленні зазначається, що астронавт Скотт Келлі та режисер фільмів “Ідентифікація Борна” і “Містер та місис Сміт” Даг Лайман прибули на ранковому потязі.

У жовтні місяці 2022 року колишній капітан ВМС США Скотт Келлі став посланцем UNITED24, а вже у листопаді відвідав місто Ірпінь Київської області та дитячу лікарню “Охмадит” у Києві.

Тоді віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров зазначав, що Келлі допомагатиме безпосередньо “Медична допомога” збирати кошти на “швидкі” класу С.

Президентом України Володимиром Зеленським 17-го травня 2022 року було підписано указ щодо підтримки ініціативи у створенні національного бренду UNITED24. Це допомогло об’єднати зусилля партнерів з усього світу заради допомоги Україні у захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у залученості до повоєнної відбудови.

Амбасадорами платформи United24 стали футболіст Андрій Шевченко, актор Лієв Шрайбер, керівник Balenciaga Демна Гвасалія, американський рок-гурт Imagine Dragons, боксер Олександр Усик, космонавт Скотт Келлі, українська тенісистка Еліна Світоліна, історик Тімоті Снайдер та інші.

Спільно з іноземними партнерами, тоді задонатили більше ніж 510 млн грн для придбання безпілотників для Збройних сил через платформу United24. На ці кошти був придбаний також і перший рятувальний гелікоптер.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій