У Києві на Співочому полі ведуться роботи з оновлення території. Окрім звичних тематичних клумб, у парку вперше висаджують лаванду.

Про це повідомили на сторінці “Співочого” у Facebook.

У команді “Співочого” розповіли, що прагнуть зробити парк ще яскравішим. Цього разу працівники вирішили додати до ландшафту нову рослину — лаванду, яка висаджується тут вперше.

У повідомленні зазначають, що наразі активно тривають роботи з висадки лаванди задля того, щоб зовсім скоро вона тішила відвідувачів парку. Ніжні фіолетові відтінки чудово доповнять територію Співочого, а інші квіткові композиції вже будуть доповнені й наступного сезону.

Раніше стало відомо, що на Співочому полі планують переобладнати одне з приміщень під укриття. Це укриття буде облаштоване з урахуванням потреб людей із інвалідністю.

Міськрада наголосила, що Співоче поле є важливим центром дозвілля для киян. Щороку парк відвідують тисячі мешканців та гостей столиці. Тому концепція укриття має бути розроблена так, щоб забезпечити безперешкодний доступ до споруди цивільного захисту для всіх відвідувачів, незалежно від їхніх індивідуальних потреб.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій