У суботу, 11-го травня, на Житньому ринку у Києві відбудеться благодійний захід “Під Стріхою”, організований командою “Стріха”.

Про це повідомляє “Ти Київ”.

Відвідувачів очікує ярмарок, де можна буде придбати товари від вітчизняних виробників, книжки, ювелірні та авторські рукодільні вироби.

В рамках заходу також заплановано стендап-шоу, аукціон, змагання з настільного тенісу, а також буде діяти фотозона і пункт швидкого перероблення одягу професійними майстринями.

Захід пройде на другому поверсі Житнього ринку. Крім маркету та різних активностей, на місці також функціонуватиме фудкорт зі стравами та напоями від столичних ресторанів.

Основна ціль події – зібрати 500 тисяч гривень для придбання обладнання радіоелектронної боротьби, яке буде передано 49-й окремій штурмовій бригаді ЗСУ.

Учасники заходу віддадуть на збір від 30% своїх доходів, тоді як виручка від усіх додаткових заходів, організованих командою “Стріха”, повністю піде на потреби бригади.

У минулому році команда “Стріха” організувала аналогічний захід на Житньому ринку. Тоді вони зібрали понад 120 тисяч гривень на рації для ССО. Під час аукціону було розіграно прапор з підписом Валерія Залужного.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій